16 MEDALII,o diploma de excelenta si un certificate de apreciere din partea juriului international.

Participarea cu success a INOE 2000 la competitiile internationale din domeniul inventicii si inovarii nu surpinde. La cea mai recenta editie a EUROINVENT, palmaresul s-a imbogatit cu recunoasteri valoaroase si mult ravnite.
8 Medalii de aur, 5 medalii de argint, o medalie de bronz, o diploma de excelenta si un certificate de apreciere din partea juriului intenational pentru d-na dr.ing. Alina Vladescu - valoroasa incununarea participarii multianuale si a nivelului incontestabil de inalt profesionalism.

Infrastructură europeană de cercetare oferă date și servicii de top în cercetarea atmosferică.

Comisia Europeană a luat o decizie mult așteptată de a înființa infrastructura de cercetare pentru aerosoli, nori și gaze minore (ACTRIS) ca un consorțiu european pentru infrastructuri de cercetare (ERIC). Șaptesprezece (17) țări pun în comun resurse pentru a deschide accesul la o gamă largă de tehnologii, servicii și resurse în domeniul științei atmosferice. Decizia și statutul ERIC vor fi curând publicate în Jurnalul Oficial al UE.

Felicităm colegii implicați în această realizare pentru efort, perseverență și încrederea în succes!

Contact:

ACTRIS-România: Doina Nicolae, coordonator ACTRIS-România, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

INOE organizează workshopul “Promoștiință: de la citizen science la accesul liber în infrastructuri de cercetare europene”, împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea din București și Universiteit Leiden, în cadrul conferintei “Smart Diaspora 2023. Diaspora în învățământ superior, știință, inovare și antreprenoriat”, ce se va desfășura în perioada 10-13 aprilie 2023 la Timișoare, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și egida Guvernului României, Ministerului Educației și Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, de Alianța Timișoara Universitară (ATU), UEFISCDI în parteneriat cu Academia Română.

In perioada 27-30 Martie 2023, reprezentanti INOE-2000 au participat la conferinta WTK 2023, impreuna cu partenerii din consortiul international Romania – Cehia - Germania implicati in proiectul m-era.net HardcoatCu aceasta ocazie au fost trecute in revista rezultatele existente si au fost identificate oportunitati pentru noi activitati si proiecte de cercetare in colaborare.

ACTRIS Center for Aerosol Remote Sensing (CARS) și PROBE CA18235 invită în perioada  27-29 iunie 2023 oamenii de știință care lucrează în domeniul aerosolilor lidar de mare putere la o școală de formare intitulată „Hands-on training on aerosol measurement lidar quality assurance procedures and tools”, organizata de INOE la MARS/Măgurele Center for Atmosphere and Radiation Studies.

Se organizează concurs pentru ocuparea funcției de Director General al INOE 2000. 

Anuntul concursului este disponibil la acest link.

Pachetul de informații conține urmatoarele categorii de informatii

Vă mulțumim că ne-ați fost aproape și vă urăm Sărbători fericite!
Să ne vedem cu bine în noul an!

Pe data de 14 decembrie a.c. a avut loc la Ateneul Român prima ediție a evenimentului „Gândit în România - Gogu Constantinescu”, organizat de Asociația pentru Educație Teofor, Ministerul Culturii şi în coproducţie cu TVRI. 

Cu această ocazie, a fost organizată o Expoziție în cadrul căreia au fost invitate institute de prestigiu din România să îsi prezinte activitatea, printre care s-a numărat și INOE.

Vă invitam sa participați la OPTOELECTRONICS FOR R&R PROCESSES ce se va desfășura în perioada 29-30 septembrie 2022, în mediu online. 

R&R își propune să vă atragă atenția și nu ascunde altceva decât sintagma atât de prezentă astăzi în multe dintre preocupările noastre “The Recovery and Resilience”.

Avem plăcerea să va invităm să ne vizitați în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor ce se desfășura în data de 1 octombrie 2022 în Piața Centrală a platformei de fizică din Măgurele.

Colegii noștri vor susține trei ateliere foarte interesante:

Pagina 1 din 5